Дали ще подкрепим новото правителство ще стане ясно след като

...
Дали ще подкрепим новото правителство ще стане ясно след като
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Дали ще подкрепим новото правителство, ще стане ясно, след като видим ясна програма

Дали ще подкрепим новото държавно управление ще стане ясно откакто забележим ясна стратегия. Това сподели за Нова телевизия Илхан Кючюк от Движение за права и свободи. По думите му партията няма да допусне отклонения във връзка с пътя на страната към Европейски Съюз и НАТО.

" Искаме да забележим и какви ще са желанията по въпроси като данъчната политика и плоския налог. Трябва да се види управническата стратегия и структурата на Министерски съвет. Години наред приказваме за нуждата от ясни цели и съответни цели, които да изведат страната от рецесиите ", добави Илхан Кючюк.

" Ние не сме единствените фактори, които дефинират ориста на Западните Балкани. Има редица други фактори, които се намесват. Такива случаи обаче има в европейската история. Политиците би трябвало да се концентрират върху днешните събития и бъдещето, както и да погледнат на комплицираните въпроси през призмата на свързаността. Двата народа доста малко се познават, оставени сме отвън осведомителното поле ", сподели още Илхан Кючюк.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР