Дали ще има нови мерки заради разпространението на коронавируса у

...
Дали ще има нови мерки заради разпространението на коронавируса у
Коментари Харесай

Янев: Мерките срещу COVID-19 трябва да не пречат на нормалния живот

 Дали ще има нови ограничения поради разпространяването на ковид у нас би трябвало да отговорят здравните експерти. Това разгласи във Варна служебният министър-председател. По думите му в направения проект за деяние участват съответни критерии, които са както количествени, по този начин и качествени.

" Моят апел е да демонстрират задоволителна еластичност. Така че, каквито и да са ограниченията, оптимално да не пречат на бизнеса, оптимално да не пречат на естествения живот, който протича и който всеки жител е заинтригуван да има. Но в това време грижата за здравето да бъде с нужния баланс ", уточни.

Той се включи в тържествената гала по заграбване на първото офицерско звание на завършващите курсанти от Висшето военноморско учебно заведение във Варна.

Служебният министър председател отхвърли да направи прогнози за развиването на политическата обстановка. Партиите имат задоволително време да беседват и да преценят, дано не разясняваме хипотези, разяснява Янев. 

" Нека не разясняваме хипотези, които предстоят да се вземат решение в идващите няколко седмици “, сподели той в отговор на въпрос за опцията още веднъж да оглави служебно държавно управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР