Дали Сергей Станишев ще бъде в листата на БСП за

...
Дали Сергей Станишев ще бъде в листата на БСП за
Коментари Харесай

Да не развяват оправдания по телевизиите, призова Нинова съпартийците си

" Дали Сергей Станишев ще бъде в листата на Българска социалистическа партия за идните евроизбори, ще се реши на Националния съвет на партията през първата половина на април ". Кратък беше коментарът на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова през днешния ден, ден откакто стана ясно, че Елена Йончева беше определена за лидер на листата на социалистите.

На въпрос по какъв начин ще отговори на рецензиите на Михаил Михов за избора на лидер на листата на социалистите, Нинова акцентира, че може да отговори по два метода - механически, защото, в случай че някой има подозрения и тъжби, имало контролни органи на партията, а не да се развяват по малкия екран.

Вторият метод, по който тя дава отговор е, че " в случай че си търсиш оправдания за една загуба, може да я намериш с доста пояснения. Фактът е, че Националният съвет избрал Елена Йончева за лидер на евролистата, отсече Нинова.

С уклончивия си отговор водачът на Българска социалистическа партия удостовери и намека на някогашния соцводач Михаил Миков, че водачът на ПЕС и също някогашен водач на Българска социалистическа партия, а и някогашен министър председател Сергей Станишев може и въобще да не участва в листите на столетницата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР