Дали секси певицата Никол Шерцингер е срещнала новата си любов?

...
Дали секси певицата Никол Шерцингер е срещнала новата си любов?
Коментари Харесай

Никол Шерцингер замени напълно Гришо, това ли е новото ѝ гадже?

Дали секси певицата Никол Шерцингер е срещнала новата си обич? Това се питат всички международни таблоиди в последно време.

Певицата и Григор Димитров скъсаха при започване на 2019 година след 4-годишна връзка, само че наподобява, че хубавицата не се е отказала от мачовците на спортния терен.

A post shared by (@nicolescherzinger) on Nov 15, 2019 at 12:58pm PST

Тя към този момент е намерила идващия си сътрудник в лицето на ръгбиста Том Еванс – участник в „ X Factor: Celebrity “, в което тя е жури, твърди „ The Sun “.

Според изданието двамата били на сантиментална вечеря по-рано тази седмица и сред тях незабавно захвърчали искри. Твърди се, че те флиртували и си писали в продължение на седмици, преди Еванс да събере храброст да предложения звездата на среща.

A post shared by (@te11) on Nov 3, 2019 at 3:34am PST

Анонимен източник споделя: „ Том е тъкмо нейният вид. Той постоянно е твърдял, че тя е една от най-красивите дами в света и я харесва от доста, преди да се срещнат в „ X Factor “. В началото той беше обезпокоен да направи първата стъпка, с цел да не саботира присъединяване си в шоуто, само че сред тях незабавно пламна огън. “-->

A post shared by (@te11) on Oct 23, 2019 at 1:53pm PDT

Говорителят добавя, че двамата са излезли с другари на напитки и са се забавлявали ужасно. Звездите обаче желали да се концентрират върху шоуто към този момент и ще отделят време на връзката си след края му.

A post shared by (@te11) on Oct 13, 2019 at 5:15am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР