„Дали съдбата е проклета или сме в Шоуто на 7/8....

...
„Дали съдбата е проклета или сме в Шоуто на 7/8....
Коментари Харесай

Мицов предаде Светльо Витков заради Слави - slava.bg

„ Дали ориста е проклета или сме в Шоуто на 7/8.... Не пандемия — проваляне!”, написа Светльо Витков, откакто приятеля му Венци Мицов мина в тима на Слави Трифонов.

Музикантът от „ Хиподил” се причисли към екипа на Слави и събра немалка гледаемост още с първото си присъединяване. Той даже взе изявление от артиста Филип Аврамов, дружно със сценаристите на Дългия.

Мицов назовава себе си „ индивида с йониката”, а решението му да се причисли към Слави много разбуни духовете. Витков даже употребява куплет от песента си „ България на три морета”, с цел да го трансформира в подигравка.

„ Българийо, ти майко свята! За теб умирали са в багра. Но през днешния ден живеем на заплата.”, гласи поста му, написа "България през днешния ден ".

„ Всъщност всеки си избира пътя, само че няма по какъв начин да върви по два.”, това е моят коментар за присъединяване на Венци при Слави Трифонов. И аз бях канен няколко пъти в предаването, само че отхвърлих, поради отношението и изявленията на Слави към „ Глас Народен” и мен.

Считам, че човек би трябвало да има достолепие. Но пък в последна сметка Трифонов в никакъв случай не е споделил неприятна дума за господин Мицов, нали? Затова е и куплета от нашата ария „ На три морета”, приключва той.

Малко по-късно той разгласява и стихотворението „ Предател”, което следва да бъде включено в новата му книга.

„ Повярвах в теб, че си другар,
само че ти оказа се–предател.
Аз имам хиляди познати.
И вярата ми в тях се клати....
.....Приятелство — дума, която смърди.
А споделят, че ние сме готин народ.
Предаден бе Левски — умишлен бе поп.
Потиснати свиваме потни гърди
Приятелство — Ботев в гърба го умъртви.
Интересът... споделят, клати феса...

гласи част от стихотворението.

„ Нямам спор със Светльо. Ние с него се познаваме от години, другари сме”, сбит е Венци Мицов от своя страна.

Витков и Мицов са другари от години откакто станаха сътрудници в „ Хиподил”. Преди години Мицов даже бе в общинския съвет, а преди години двамата се включиха и в президентските избори като претендент за президент и вице избор партията си „ Глас Народен”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР