Дали регистрацията ще е готова навреме за настоящите избори, не

...
Дали регистрацията ще е готова навреме за настоящите избори, не
Коментари Харесай

Никола Минчев: Още няма решение дали ще има коалиция с ДБ

" Дали регистрацията ще е подготвена в точния момент за актуалните избори, не е проблем за нас въобще, защото и на предните избори през ноември нямахме лична партия - имахме " Волт ", " Средна европейска класа ", с тях се явихме. Не беше проблем за изборите тогава, сигурно няма да е проблем и за тези. Ако ме питате съответно за коалиция с Демократична България - това още не е решено. "

Това съобщи пред публицисти Никола Минчев, някогашен ръководител на Народното събрание, на влизане в Съдебната палата, където се гледа въпросът за регистрацията на партия " Продължаваме промяната ".

Учредителното й заседание бе на 15 април. Хората на Кирил Петков и Асен Василев внесоха в последния вероятен миг документите за регистрацията й в Софийския градски съд.

Минчев разяснява и служебното държавно управление и дейностите му в областта на енергетиката. " Честно казано, доста се надявам това да не са подготвителни дейности за връщане на контракта за " Газпром ", съобщи Никола Минчев.

До две седмици Софийският градски съд би трябвало да се произнесе за регистрацията на политическа пария " Продължаваме промяната ". На делото партията беше представлявана с адвокатско пълномощие от някогашния парламентарен ръководител Никола Минчев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР