Дали Путин ще доживее до 2024 година, когато изтича мандатът

...
Дали Путин ще доживее до 2024 година, когато изтича мандатът
Коментари Харесай

Гордон: Русия прилича на кокошка с откъсната глава, очаква я мрачен и страшен край

Дали Путин ще доживее до 2024 година, когато изтича мандатът му – на този въпрос никой не може да ви отговори. Или в случай че ви отговори, това ще е човек авантюрист. Аз също няма да ви отговоря – никой не знае кой ще доживее и кой няма да доживее, това са непостижими неща и ние даже не можем да предвиждаме. Това разяснява в Youtube канала HL украинският публицист Дмитрий Гордон във връзка войната в Украйна, която Русия стартира преди повече от два месеца.

Аз обаче считам, че Русия е завършила, това е моето мнение. Знаете, че когато отрежат главата на кокошката, тя продължава да бяга. Русия наподобява в този момент на кокошка, която към този момент е с отрязана глава, само че продължава да се суети. Но тя към този момент не би трябвало да се суети, тъй като всичко завърши.

Целият цивилизован свят се изправи против Русия, против тази Русия, която дрънка оръжия, която нахлува в други страни, с цел да ги превзема, като убива почтено население, насилва дребни момиченца и мародерства в домовете, които си присвоява и отмъква всичко, каквото й падне. Ето, тази съветска войска е същинското лице на Русия – това е една страшна страна, отвратителна страна, която сподели на целия свят своето непоносимо лице. Всеки ден съветските военни правят това, което още не са създали – нападат домове, хиляди хора не престават да се изтеглят на крематорската гара. Вече нападнаха с ракета и многоетажен блок в Харков. Що за озверяла тайфа, на какво разчитат съветските сили, тъй като целият свят видя тяхното озверено лице и целият цивилизован свят си сподели – или те нас, или ние тях…За това става дума.

Така че - мислите ли, че Съединени американски щати, Англия и други цивилизовани страни ще позволен да бъдат погълнати от страна с такова зверско лице. Разбира се, че не. Защото те не са натрупали интелектуален и различен капацитет, с цел да правят отстъпка през днешния ден в решаващата битка с Русия. Затова Русия я чака доста тъмен и заплашителен край.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР