Дали още след първа среща или след дългосрочна връзка, често

...
Дали още след първа среща или след дългосрочна връзка, често
Коментари Харесай

Причините, заради които мъжете ще скъсат с теб!

Дали още след първа среща или след дълготрайна връзка, постоянно дамите биват подценявани и зарязвани от мъжете. Често обаче дамите се чудят и маят каква е повода за следващата разлъка! В новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “ Наталия Кобилкина разкрива тайните подбуди на мъжете за разлъка.

Една от най-главните аргументи е фактът, че на мъжете им писва. Ако след дълъг интервал от време, към момента няма нещо общо сред вас, то е обикновено искрата да изгасне. Дали свързващото звено ще е дете, дом или даже общ бизнес, е без значение, въпросът е в това, да създадете нещо дружно, което да ви дава обща посока.

 г Thinkstock

Друга причина за мощния пол да приключи връзката е смяната в дамата. Особено, когато тя стартира работа и желае кариера. В такива случаи мъжете се усещат непотребни и знаейки, че не могат да ѝ дадат това, което тя желае, те я напущат. Ако дамите нямат потребност от колегата си, той незабавно ще го усети и ще я напусне.

Може би най-честата причина да ви зареже мъж, това е обсебването и контрола над него. В такива обстановки мъжете търсят метод незабавно да избягат от „ робството “. Затова, дами, избягвайте несъразмерния надзор, както и му давайте въздух понякога.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР