Дали някой би ял бургер на име McPlant? McDonald’s е

...
Дали някой би ял бургер на име McPlant? McDonald’s е
Коментари Харесай

McDonald’s пуска бургер на растителна основа

Дали някой би ял бургер на име McPlant? McDonald’s е на път да разбере, откакто в понеделник заяви, че ще тества ново предложение на растителна основа на свои основни пазари през идната година.

Това ще е първият сходен избор в менюто на веригата заведения за хранене за бързо хранене. Според интернационалния президент на компанията, Иън Бордън, McPlant ще включва пилешко и сандвичи на растителна основа, съобщи CNN.

Все още не е ясно с кой работи McDonald’s по линията McPlant. Миналата година бе извършен опит с бургер в Канада, подготвен без месо взаимно с марката Beyond Meat.

Предстои и актуализация на тактиката за вложителите, обвързвана с възползването от потребителските настройки, които се трансформираха по време на пандемията.

С тези напъните си да създава храна на растителна основа компанията се причислява към съперниците Burger King и Dunkin’, които не подминават новата наклонност.

Очаква се и лансирането на нови опаковки, които последователно ще стартират да се употребяват във всички търговски обекти в световен мащаб.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР