Дали наистина телефонният разговор между Доналд Тръмп и Еманюел Макрон

...
Дали наистина телефонният разговор между Доналд Тръмп и Еманюел Макрон
Коментари Харесай

След разговора с Тръмп Макрон цитира Бисмарк за кренвиршите

Дали в действителност телефонният диалог сред Доналд Тръмп и Еманюел Макрон за американските мита е бил ужасяващ, както твърди Си Ен Ен? Изключено е да разясня, съобщи френският президент и се базира на прочутото изявление на Бисмарк за производството на кренвирши, съобщи Франс прес.

" Никога не съм разказвал какво става в кулисите ", съобщи Макрон на взаимна конференция с израелския министър председател Бенямин Нетаняху в Париж. " Защото, както е споделил Бисмарк, ако разбираем на хората от какво се вършат кренвиршите, не е несъмнено, че ще те ще продължат да ги ядат! "

В четвъртък вечерта Макрон се е обадил на Тръмп да му каже, че решението на американския президент да наложи на Европа мита върху стоманата и алуминия е незаконно и неправилно и че Европейски Съюз ще отвърне на удара.

Белият дом и Елисейският замък съобщиха без мнения за диалога сред двамата водачи, които обществено обявяват огромно другарство.

Източник на Си Ен Ен обаче съобщи, че диалогът минал извънредно, тъй като " Макрон мислеше, че може да приказва искрено поради връзките им, но Тръмп не понесе да бъде подложен на критика по този начин ".

Френският президент изрично отхвърли да удостовери това. " Държа хората да видят поднесеното ядене, само че не съм уверен, че мненията от кухнята способстват за положителното поднасяне на блюдото или подобаващото му изразходване. Някакви хора са говорили за телефонния диалог, това не е пристигнало от моя страна! ", сподели Макрон.
Той призна единствено, че диалогът е бил прям.

Израелският министър председател също прибягна до Бисмарк: " Съгласен съм, не постоянно е позитивно да се споделя наличието на някои диалози. Бисмарк е споделил: в добра компания не се демонстрира по какъв начин се вършат кренвирши и по какъв начин се прави политика ", сподели усмихнато Нетаняху.

" След Първата международна война Удроу Уилсън е споделил, че има вяра в откритите политики, до които се стига по открит метод. Аз пък имам вяра в откритите политики, до които се стига скрито, тъй като за договарянията е потребно да останат поверителни ", разяснява израелският министър председател.

Източник: Дарик нюз
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР