Дали може да обвиняваме само изкуствения интелект за това, че

...
Дали може да обвиняваме само изкуствения интелект за това, че
Коментари Харесай

Мила София - секси моделът мечта, създаден от изкуствен интелект

Дали може да упрекваме единствено изкуствения разсъдък за това, че стандартите за хубост стават все по-нереалистични и " съвършени ". И че хората по всякакъв начин се стремят към външния тип на един " подправен модел на фантазиите ".
 Imperva и какъв % от трафика в интернет е генериран от ботове
Половината трафик в интернет не е от хора

Да се плашим ли

След голям брой рецензии в тази тенденция, основателят на изкуствения инфлуенсър в обществените мрежи Мила София, слага сходни въпроси. И е безапелационен, че неговата " руса бомба " никога не дава неприятен образец за упованията към външния тип на дамите.

" в обществените медии непрекъснато редактират фотосите си, употребявайки голям брой филтри, които постоянно вършат облиците им нереални ", споделя пред Independent основателят на Мила София. Той е от Хелзинки, Финландия, само че е помолил самоличността му да бъде непокътната в загадка.

Създадена посредством генеративен изкуствен интелект, София - 24-годишен псевдосупермодел - към този момент може да се похвали с над 70 хиляди почитатели в Instagram. Тя е руса, синеока, стойна, с тънка талия и огромни гърди. И нормално носи тесни облекла и горнища с надълбоко изрязани деколтета. Или пък е показана като супергероичен косплейър.

И не е чудно, че множеството почитатели са толкоз заети да съзерцават зашеметяващото ѝ показване, че даже не осъзнават, или избират да не осъзнаят, че София не е същинска, написа New York Post.

Все отново има гневни мнения към фотосите на Мила София, които възмутено означават, че сходни модели основават у подрастващите девойки нереални показа за хубост. На което нейният основател дава отговор, че това е публичен проблем по принцип, който не трябва да се трансферира върху разрастващите се технологии.

" Съвременните модели и инфлуенсъри всеобщо се подлагат на козметични интервенции. Така че визиите за хубост към този момент са изкривени и то от много дълго време. Изкуственият разсъдък единствено улеснява осъществяването на промени и е нещо като спомагателна стъпка по-далеч от действителността ", добавя той, като акцентира, че изкуственият разсъдък може да бъде " и добър и неприятен, тъкмо както доста други нововъведения ".

И евентуално е прав в изказванията си, откакто един еластичен хирург в Лонг Айлънд споделя, че има взрив на пациенти, които желаят да бъдат двойник на куклата Барби - под въздействие на игралния филм, който се появи тази година.
 Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби
Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

В една сладникаво-захаросана фотосесия за Vogue

Подобно на София, през последните месеци чатботовете с заеха значима роля и в онлайн запознанствата и приложенията. Някои от тях се употребяват за сантиментални измами и за облага на пари.

23-годишната инфлуенсърка Карин Марджъри пък сътвори генеративен клонинг на себе си - CarynAI, с цел да даде опция за аудио диалози със своите почитатели. Отговорите се генерират непринудено благодарение на приставката GPT-4, което трансформира метода на взаимоотношение на хората с машините. Таксата е $ на минута.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР