Дали легендарният куб ЦСКА ще бъде отново участник в евротурнирите,

...
Дали легендарният куб ЦСКА ще бъде отново участник в евротурнирите,
Коментари Харесай

Ще подкрепи ли Боби „червените“ за Европа или ще слушка Дебелото

Дали именитият куб ЦСКА ще бъде още веднъж участник в евротурнирите, ще стане ясно напълно скоро. В началото на 2018-а ще бъде обещано начало на двете каузи на ”червените ” против УЕФА. Става дума за несправедливото премахване на отбора от евротурнирите преди време. Случаите ще бъдат гледани на 23 и 24 януари от Арбитражния съд за спорта в Лозана. Първото е №5177 и ще е през първия ден. След това ще се гледа №5201. Те се чакат с голям интерес от десетки хиляди последователи на футбола в България и по света.
Едното дело е против решението за премахване от Лига Европа, а другото е за дейностите преди жребия, когато първо отборът бе одобрен като участник, а по-късно на негово място бе вкаран Дунав - Русе.

В комплицираната обстановка доста значима е позицията на Българския футболен съюз. До момента ръководителят Борислав Михайлов се пробва да се измъкне с общи приказки, мъгляви обясенния или като отсъства по болест. Всъщност той е подложен на напън от страна на Делян Пеевски, настояват наши източници от Централата на „ Иван-Асен “. Не е загадка, че олигархът от Движение за права и свободи нерядко нагрубявал и заплашвал Михайлов, в случай че нещо не му харесвало. Едно от главните претенции на депутата е против ЦСКА да се организира целенасочена политика на „ сеч “, което да рефлектира върху притежателя Гриша Ганчев. Апетитите на Пеевски към част от бизнеса на Ганчев са отколешни и той употребява всички средства, с цел да вреди на „ алените “. Това е и един от претекстовете да държи под надзор притежателят на „ Лодогорец “ - Кирил Домусчиев, с цел да го опълчва на управлението от Борисовата градина и персонално против Ганчев. Анализатори считат, че е доста допустимо от БФС към Европейската футболна централа да се изпращат писма, които да компрометират ЦСКА и да забавят връщането му измежду европейския хайлайф.

Срещу евроцентралата има заведено дело и от френския Олимпик (Лион).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР