Дали една връзка е истинска или не? За съжаление няма

...
Дали една връзка е истинска или не? За съжаление няма
Коментари Харесай

3 неща, които мъжът прави, ако истински ви обича

Дали една връзка е същинска или не? За страдание няма универсални знаци за това, само че има дребни сигнали, които един мъж незабелязано издава, когато същински обича дамата до себе си.
Изслушва ви
Тук мъжете постоянно се провалят. Вслушват се до един миг, с цел да стигнат до секса и по-късно губят интерес. Ако мъжът до вас в действителност ви харесва, той ще ви слуша и даже ще желае да споделя с вас. Ще обръща внимание на това, което казвате и ще помни даже детайлностите. Може би не всички, само че най-малко главните.
Приема препоръките ви
Някои мъже ще се пробват да избегнат препоръките ви, изключително в случай че им казвате къде са сбъркали. Много момчета даже се опълчват на една жена, която им споделя какво да вършат. Ако той укротява егото си и чува какво му казвате – той несъмнено има усеща към вас.
Прави жертви за вашето благополучие
Нека си признаем. Егоизмът е еволюционно вграден в човешката ни природа. Истинската обич обаче ни оказва помощ да го преодолеем. Ако един мъж същински обича една жена, той ще е подготвен на жертви, с цел да направи момичето си щастливо. И когато приказваме за жертви не си представяйте сюжети от холивудска продукция, тъй като най-често дребните неща са най-ценни.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР