Дали е вманиачен сциентолог, лош съпруг, нехаен баща, или егоцентрична

...
Дали е вманиачен сциентолог, лош съпруг, нехаен баща, или егоцентрична
Коментари Харесай

Том Круз разказва невероятна история в Бари Сийл: Наркотрафикантът

Дали е луд сциентолог, неприятен брачен партньор, безгрижен татко, или егоцентрична персона не знаем сигурно, само че това, което решително можем да заявим е, че Том Круз е брилянтен артист. Един от най-хубавите за всички времена. Такъв, който може да изиграе на практика всичко и го прави. На 7-мо място в листата на сп. " Форбс " за най-добре платените артисти на годината, Том Круз работи доста крепко. Един от филмите, поради които приходът му е 43 млн. $ за тази година е " Бари Сийл: Наркотрафикантът " (по кината от утре).

 Изненадващ топ 10 на най-добре платените артисти през 2017-та (СНИМКИ)
Изненадващ топ 10 на най-добре платените артисти през 2017-та (СНИМКИ)

Боливуд диша във врата на Холивуд

55-годишният Круз показва страхотна форма, като наподобява с най-малко 10-15 години по-млад. Ролята на Бари Сийл пък като че ли е написана за него. Само че историята е по същински случай, тъй че геният на Том е този, който го е вкарал в облика по този начин като че ли играе личния си живот. Но не на холивудски артист, а на водач с невероятни актьорски умения. Направо шарлатанин! Все отново ти би трябвало гений най-малко като на Дейвид Копърфийлд, с цел да работиш за Централно разузнавателно управление на САЩ, ДЕА, и Пабло Ескобар по едно и също време и да направиш изобилно благосъстояние от това. Въпросът, до каква степен това е американският воин Том Круз или антигероят Бари Сийл оставяме настрана.

 Снимка 309130

Защото Бари Сийл въпреки всичко е бил същински вълшебник прелитащ със самолета си сред Съединени американски щати и Южна Америка по времето на Студената война, криейки се от радарите, до момента в който го обстрелват с картечници, или го гонят самолети на ДЕА (Американската работа за битка с наркотиците). Да, тъй като на борда на самолета му всякога има тонове кокаин.

Иначе, както всяка история и тази стартира от положителни планове и малко досада. Бари Сийл е водач от гражданската авиация, който работи на заплата, тъй че да обезпечи добър живот на своята красива и доста руса брачна половинка, която през по-голямата част от кино лентата е бременна, само че отново е доста красива.

Той е добър в това, което прави - постоянно. Той е индивидът, който прави работата. Това виждат Централно разузнавателно управление на САЩ, а след това и колумбийският наркокартел, отпред на който стои митичният Пабло Ескобар. Когато в цялата тази скица се намесят и политическите упоритости на президента Роналд Рейгън, за който във кино лентата ловко се припомня, че кариерата му започва от това да си приказва с маймуна в черно-бял филм, става цялостна каша.

Въпросът е дали и по кое време човек схваща, че работата отива на зле. На доста зле. Защото в случай че парите, които си спечелил от това " постоянно да вършиш работата " са толкоз доста, че просто няма какво да направиш с тях, а следващият сак с пачки в скута ти наподобява като непостижимо задължение, не ти приказва, че би трябвало да се спреш, то по-късно става прекомерно късно. И никой, даже мега глупавите родственици на брачната половинка ти, не са ти отговорни, че си се взел за вечен, който е стъпил на върха на планина от пари.

Да, парите са мощен претекст за Бари Сийл, само че не е най-важният. Тръпката да сновеш сред колумбийските наркокартели, да прекарваш никарагуански бунтовници и сандъци с оръжие, а у дома да те чака прелестна брачна половинка, която не задава въпроси, е повече от опиат. Превръща се в метод на живот. Поне до момента в който не се опиташ да преметнеш колумбийската наркомафия...

В " Бари Сийл: Наркотрафикантът " Том Круз още веднъж работи с режисьора на " На ръба на утрешния ден " Дъг Лиман " ( " Самоличността на Борн ", " Мистър и мисис Смит " ). Сценарист е Гари Спинели.

" Бари Сийл: Наркотрафикантът " (American Made) е по кината и IMAX от 25 август. Ето взор зад кулисите:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР