Дали е лято или зима, това е без значение, ако

...
Дали е лято или зима, това е без значение, ако
Коментари Харесай

6 уникални места за плуване

Дали е лято или зима, това е без значение, в случай че планирате идната си отмора. Дори изискванията на открито да не позволяват тъкмо в този момент сходна алтернатива, постоянно може да сте добре осведомени за места, които да посетите в близко бъдеще. Предлагаме ви лист от 6 неповторими места за плуване, които да включите и в своя проект за почивки:
Чувствайте се поканени на нашето виртуално странствуване: от водопада Хавасу в Аризона до най-голямата пещерна система Sak Aktun в Мексико.
 
 
 

 
 
 
1. Водопадът Хавасу в Аризона
Това е един от най-сниманите водопади на планетата. Синята вода приканва да се потопите там допустимо най-скоро!

2. Водопадът на тропическа гора в Хаваите
Може да плувате под водопад в тропическа гора на Хаваите в Pua`a Ka`a State Wayside. Това място се намира на хавайския остров Мауи.

3. Остров Андрос
Това е най-големият остров на Бахамите. Той има няколко пещери на острова и в самия океан, които са цялостни със синьо-синя, транспарантна, чиста вода. Това място е „ Божи подарък за водолази! “

4. „ Котел на дяволския удар “
Да, не сте се объркали. Това е името на идващото извънредно място за плуване. Намира се в Колорадо. След плуване на 20 фута дълбочина може да намерите изумруди. Добре е, обаче да знаете, че водата тук е извънредно студена. Това преживяване е единствено за най-смелите и закалени!
5. Отлична опция на водния парк!
Пързалка направена не от пластмаса, а от водопад, ситуиран на доста лек надолнище. Тази пързалка (Sliding Rock) се намира в Северна Каролина.
6. Sac Actun, Мексико
Това е най-голямата пещерна система в света. Много известна е измежду водолазите.
Надяваме се да се насладите на вашето неповторимо ветроходно прекарване с нас и въпреки всичко, някой ден да намерите нещо ново и забавно в него. Подканяме ви още в този момент и го правете всеки ден!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР