Дали да се върна при бившия си партньор, имам ли

...
Дали да се върна при бившия си партньор, имам ли
Коментари Харесай

Младоженката Кобилкина съветва какво да правим, за да се съберем с бившия

Дали да се върна при някогашния си сътрудник, имам ли втори късмет с него, желая ли да си го върна? На тези въпроси дава отговор известната сексоложка и фамилен терапевт Наталия Кобилкина, представена от Дарик. За да е някогашен - значи има причина, само че от време на време си фантазираме, че предишното е било доста хубаво и сме имали вълшебни и незабравими моменти.

„ Не е било толкоз хубаво, колкото си мислите след раздялата. Забравяте по какъв начин ви е обиждал, пренебрегнал, по какъв начин сексът с него не е вървял “, споделя Наталия Кобилкина.

Сексоложката поучава дамите да бъдат реалисти.

Според нея, в случай че дамата не се промени - да стане по-уверена в себе си, да премисли своите полезности, да спре да се опасява от самотата и да мисли, че няма да откри по-добър мъж, нищо няма да се промени.

„ Ти ще го върнеш, само че ти си същата, той е същият и отново ще се скарате, и отново ще се разделите “, счита сексоложката.

Ако обаче дамата работи върху себе си и премисли нещата, тогава срещата с някогашния може да е на напълно друго равнище.

За щастливите връзки е значима формулата: „ Хубаво ми е с теб, само че ми е хубаво и без теб “.

„ Научете се да бъдете щастливи сами със себе си, без да изпитвате боязън. Тогава и някогашните, и актуалните ще ви търсят и вие ще избирате “, поучава Наталия.

Ако все пак се разделите с някогашния си сътрудник, потърсете нови хора и благоприятни условия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР