Дългото време за претовори не е бонус, нито негатив.

...
 Дългото време за претовори не е бонус, нито негатив.
Коментари Харесай

Христо Проданов: Идем ли на избори, през май още по-трудно щ...

" Дългото време за претовори не е бонус, нито негатив. Очевидно е, че нито една партия не може сама да сформира държавно управление. Нашият метод е да създадем среща, в която да намерим тематики, по които можем да бъдем обединени. Ясно е, че сме доста разнообразни. Ако има 20 неща, които ни събират, има 20 000, които ни разделят. Едно от нещата, които ни събират, да вземем за пример, е да имаме бюджет. Опасявам се, че в случай че няма държавно управление, отиваме на избори. Ще има нов опит май-юни, което е покрай локалните избори. Всяка партия си прави сметки за локалните избори. Тогава ще е още по-трудно да се сформира държавно управление. Това значи, че през цялата 2023 година политическата рецесия продължава. Означава, че не можем да приемем нищо по Плана за възобновяване и резистентност. Това рефлектира върху стопанската система и жителите ".

Това съобщи Христо Поданов от Движение за права и свободи в предаването " Тази заран " по бТВ.

" Не предпоставяме нищо, би трябвало да чуем и другите политически водачи. Най-добре е срещата да е с всички по едно и също време,, само че може да се съобразим с „ Възраждане “, които желаят двустранни срещи ", добави той.

Като коментар на думите на Христо Иванов, че договарянията са единствено спешен пиар и не може да се сформира държавно управление, Проданов сподели:  " Ако има друга концепция, да я предложи. Може да я обсъдим. Постоянното мятане на обвинявания не е вярно. Правим това, което е допустимо. Кой различен, с изключение на водачите, да вземе решение? "

На въпрос дали Българска социалистическа партия може да се разбере с ГЕРБ или Движение за права и свободи Проданов отговори: " Имаме мандат за диалог с всички. Говорим и решаваме ".

Кой споделя истината  - следствието на  „ Ди велт “, че от началото на войната България оказва военна поддръжка на Украйна, или Корнелия Нинова, която отхвърля?

" Колкото и да повтаряме, няма да излезе нищо ново. От 60 година продаваме оръжие на разнообразни страни. За Украйна няма нито един документ. Какво вършат другите страни с нашето оръжие не можем да знаем. Защо да се връщаме непрекъснато на този въпрос? Все едно си продавате колата на някого и той я препродава – на кого, вие нищо не можете да извършите по въпроса ", сподели Проданов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР