Дългото търсене на Ная Ривера достигна своя край. Актрисата, известна

...
Дългото търсене на Ная Ривера достигна своя край. Актрисата, известна
Коментари Харесай

Намериха тялото на актрисата Ная Ривера - slava.bg

Дългото търсене на Ная Ривера доближи своя край. Актрисата, известна с присъединяване си в сериала „ Клуб Веселие “, беше открита мъртва пет дни откакто изчезна в езеро в Калифорния. Тя беше на разходка с лодка дружно със сина си, който беше открит самичък на плавателното средство преди седмица.

Новината беше доказана и от шерифския офис часове откакто стана ясно, че екипите са намерили тяло в езерото. По време на конференция шериф Били Айб съобщи, че са сигурни, че откритата жена е Ривера. Тялото е плувало на повърхността на водата и е било открито от издирвателните екипи в понеделник сутринта.

„ Базирайки се на местоположението, където тялото беше открито, физически белези и характерности, облекла и положението на тялото, както и отсъствието на други хора в местността, можем да потвърдим, че тялото е на Ная Ривера “ сподели Айб. Ще бъде направена аутопсия, която ще разкрие аргументите за гибелта и ще удостовери идентичността на жертвата.

Дълбочината на мястото, където е била открита Ривера, доближава до 18 метра. Търсенето беше затруднено и поради спецификите на местността, която е покрита с гъсти шубраци и дървета. Капитан Ерик Бушоу показа пред E!News, че артисти и другари на Ривера от сериала „ Клуб Веселие “ са се събрали към езерото малко преди тялото ѝ да бъде открито.

В сряда, 8 юли, звездата изчезна, а синът ѝ беше открит на лодка по средата на езерото „ Пиру “ в Лос Анджелис. Търсенето стартира, откакто фамилията не е върнало плавателния съд след приключването на платеното време. Властите намират 4-годишния Джоуси Дорси, който е разпознат като сина на Ривера.

Според полицията, Ная и Джоуси са наели лодката към 13:00 и са се отправили към северната част на езерото. Според момчето, двамата са плували във водата, след което актрисата е помогнала на сина си да се качи в лодката, само че тя не съумява да се избави. Властите считат, че звездата е употребила цялата си сила, с цел да избави сина си и просто е нямала сили да се задържи над водата.

Те допълват, че момчето е носело защитна жилетка и е било увито в одеяла, когато е било открито. Още една жилетка е била открита на борда. Властите не считат, че има непозната интервенция в гибелта на Ривера. „ Няма следи от похищение или ликвидиране. Нищо не сочи и към самоубийство “.

След като стана ясно, че Ная Ривера е умряла на 33 години, обществените мрежи бяха залети от известия. Фенове, другари и сътрудници си спомниха за актрисата, споделяйки фотоси и видеа от срещите си с нея. Крис Колфер, Джейн Линч, Дарън Крис, Рики Мартин и доста други отдадоха своята респект към звездата.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР