Дългосрочните наблюдатели към Мисията за наблюдение на Организацията за сигурност

...
Дългосрочните наблюдатели към Мисията за наблюдение на Организацията за сигурност
Коментари Харесай

От ОССЕ ще наблюдават изборите в Хасковско

Дългосрочните наблюдаващи към Мисията за наблюдаване на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) Еда Матчак и Жулиен Арну са посетили хасковската регионална администрация и провели среща с шефа Минко Ангелов и заместника му Мартин Узунов.

Предстоящите на 2 октомври парламентарни избори, предстоящата интензивност, следения и платен избор, както и вероятностите за район Хасково били коментираните тематики, осведомят от администрацията.

Областният шеф Минко Ангелов призна, че огромен проблем е корпоративният и следен избор, като даде образец с претендент за народен представител от априлските избори, който бе държавен първенец по преференции – 13655. На идващите избори същият получи надалеч по-малко гласове, което приказва, че институциите под ръководството на служебното държавно управление са работили сполучливо в попречване на следения избор, показал Ангелов. Той подчертал, че на 90 % е стеснен следеният и платен избор, осведомят от администрацията.

Дългосрочните наблюдаващи към Мисията за наблюдаване Еда Матчак и Жулиен Арну съобщили, че в деня на изборите в област Хасково ще работят екипи на ОССЕ, допълват от регионалната администрация.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР