Дългоочакваното завръщане след почти 10 години ще се случи на

...
Дългоочакваното завръщане след почти 10 години ще се случи на
Коментари Харесай

MANOWAR се завръщат в София с ексклузивно шоу от феноменалното си прощално световно турне The Final Battle 2019

Дългоочакваното завръщане след съвсем 10 години ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „ Арена Армеец “.
Билетите влизат в продажба на 8 януари, вторник, в 10 ч.на www.eventim.bg.
„ Ние обещахме да се завърнем в България и в този момент ще осъществим това свое заричане! “ споделя Joey DeMaio. “Страстта и силата на българските почитатели са именити! Феновете на MANOWAR са Най-Ревностните почитатели в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”.
Final Battle World Tour 2019 започва на 25 февруари 2019 година със сетлист с най-любимите части на почитателите. Наскоро MANOWAR оповестиха, че E.V. Martel ще взе участие като китарист в това турне.
За най-големите почитатели, на това турне ще бъдат пуснати в продажба стеснен брой ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES!
ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES са спомагателни бонуси към главния билет; това значи, че притежателите на ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADE би трябвало да имат закупен настрана билет за концерта.
ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade са налични извънредно на The Kingdom of Steel (Europe).
За да си поръчате ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade, кликнете HERE
Следвайте MANOWAR на manowar.com, Фейсбук, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и вести.

За MANOWAR
Влиянието на MANOWAR в музикалната рок промишленост е неоспоримо. По време на убийствената им кариера, те оставят отпечатък върху хеви метъл жанра с необикновено майсторство и особено творчество. С безпределно разбиране и твърдоглавие и с безпогрешна храброст да прави нещата по собствен личен метод, бандата се оправя даже и с невероятно изглеждащите провокации. Във времето на шоута, откриващи „ гении “ и тромави еднодневни шлагери, тази група дава на почитателите тъкмо това, поради което ги обичат: величествената и мощна музика на техния живот; песни, възпяващи смелостта на индивида и духът на обществото.
Бандата е притежател на голям брой златни и платинени награди, има над 35 турнета като водеща група с продадени сред 10 и 50 хиляди разпродадени места.
Несравнимите правилни почитатели на MANOWAR от целия свят участват непроменяемо на ивентите им онлайн. Ето за какво, почитатели от над 40 страни пътуват до Германия, с цел да ги гледат на Magic Circle Festival.
MANOWAR издават “Thunder In The Sky” през 2009 г.и като трибют към най-преданите си почитатели записват за пръв път в метъл историята забележителната балада “Father” на 18 разнообразни езика.
С “Kings Of Metal MMXIV Silver Edition” MANOWAR подаряват на почитателите си напълно нов запис, цялостен с изненади и
бонуси, на бестселъра и притежател на награди албум “Kings Of Metal”.
Световното турне “The Final Battle” World Tour дава воля на безкрайната мощ на MANOWAR, по-мощна от когато и да било и със напълно нова мултимедийна продукция; тя ще бъде споделена с всички тези, в чиито вени тече Истински Метъл.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР