Дългоочакваното продължение на класиката Блейд Рънър“ оглави северноамериканския боксофис 35

...
Дългоочакваното продължение на класиката Блейд Рънър“ оглави северноамериканския боксофис 35
Коментари Харесай

„Блейд рънър: 2049“ оглави северноамериканския боксофис


Дългоочакваното продължение на класиката „ Блейд Рънър “ оглави северноамериканския боксофис 35 години след излизането по екраните на истинската лента през 1982 година

Въпреки че съумя да стигне до първото място в дебютния си уикенд, научнофантастичния филм с присъединяване на Харисън Форд и Раян Гослинг не отговори на упованията с доходи от 31,5 млн. $.

Лентата споделя за новия „ блейд рънър “ в полицията на Лос Анджелис (Гослинг), чиято задача е да убива биоинженерни андроиди, наречени „ репликанти “. Откривайки загадка, която заплашва цялото общество, Гослинг поема в търсене на героя на Форд, някогашен ловджия на андроиди, който изчезва преди 30 години.

Въпреки разочароващия си дебютен уикенд филмът няма огромна конкуренция за първото място. На втора позиция със доста по-малко доходи се подрежда „ Планината посред ни “ с 10,1 млн. $. В лентата вземат участие Кейт Уинслет и Идрис Елба в ролята на хирург и журналистка, които се влюбват до момента в който се борят за оцеляване след самолетна злополука.

На трето място е филмът на ужасите „ То “ с доходи от 9,6 млн. $ – спад спрямо предходната седмица, когато завоюва 16,9 млн. $. Четвъртото и петото място са за историята „ Малкото пони: филмът “ с 8,8 млн. $ доходи и „ Kingsman: Златният кръг “ с 8,1 млн. $. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР