Дългоочакваното продължение на филма Пристигане в Америка с Еди Мърфи

...
Дългоочакваното продължение на филма Пристигане в Америка с Еди Мърфи
Коментари Харесай

Пристигане в Америка 2 с Еди Мърфи илиза на 18 декември

Дългоочакваното продължение на кино лентата " Пристигане в Америка " с Еди Мърфи ще пропусне огромния екран и ще се появи в стрийминг платформата на " Амазон ".

Изданието отбелязва, че филмът е в развой на продажба от дистрибуторите " Парамаунт пикчърс " на " Амазон стюдиос " в договорка на стойност 125 милиона $, написа списание Variety.

Според обявата премиерата на " Пристигане в Америка 2 " ще бъде на 18 декември в стрийминг платформата на " Амазон ".



В продължението на комедията " Пристигане в Америка " (1988) феновете още веднъж ще видят Еди Мърфи в основната роля на принц Аким. Готвейки се да стане крал на измислената страна Замунда и изпълнявайки последната повеля на татко си, принцът потегля към Съединени американски щати, с цел да открие от дълго време изгубения си наследник и идващ правоприемник на трона. Ролята на младежа е поверена на Джърмейн Фаулър.

Актьорът Уесли Снайпс се превъплъщава в облика на Генерал Изи - държател на прилежаща нация.

В познатите им функции - на краля на Замунда и на най-хубавия другар на принц Аким, се завръщат надлежно Джеймс Ърл Джоунс и Арсенио Хол. Шари Хедли, която в истинския филм се превъплъти в облика на Лиза Макдауъл - възлюбената на принца, също е част от актьорския състав.

Актрисата Кики Лейн играе дъщерята на принц Аким.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР