Дългоочакваното подновяване на сезона във Висшата лига най-вероятно ще бъде

...
Дългоочакваното подновяване на сезона във Висшата лига най-вероятно ще бъде
Коментари Харесай

Подновяването на Висшата лига се забавя с нови две седмици?

Дългоочакваното възобновяване на сезона във Висшата лига най-вероятно ще бъде отсрочено с към две седмици. Според медиите в Англия новата дата, която ще се разисква на срещата на клубовете в четвъртък, е 26 юни. Оптимистичните оферти досега бяха 12-и и 19-юни, само че множеството мениджъри упорстват, че играчите им имат потребност от най-малко един месец пълноценни тренировки, преди да се завърнат към тежките дуели от Лигата.

Днес държавното управление на Англия даде позволение за прекосяване към „ Фаза 2 “ от подготовката, в която към този момент се позволяват контактните тренировки. Утре това предложение ще бъде разисквано с капитаните и мениджърите на тимовете, а в сряда клубовете би трябвало да гласоподават дали са съгласни с подновяването на контактните занимания. Ако това стане, Фаза 2 ще влезе в действие от четвъртък. В същия ден ще се разисква и подновяването на сезона.

„ Колкото по-внимателно се вглеждаме, толкоз повече осъзнаваме, че не можем да стартираме преди края на месец юни. Просто ще бъде прекомерно преждевременно да има мачове толкоз рано ", това е декларирал неизвестен източник от Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР