Дългоочакваното първо гостуване на грандамата на френския шансон Мирей Матийо

...
Дългоочакваното първо гостуване на грандамата на френския шансон Мирей Матийо
Коментари Харесай

Нова дата за концерта на Мирей Матийо у нас

Дългоочакваното първо посещение на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България ще бъде изместено за края на тази година. Наближаващият огромен концерт в зала 1 на НДК попадна измежду редицата събития, планувани за месеците март и април, наранени от невижданата интернационална конюнктура, подбудена от разпространяването на ковид (COVID-19). В актуалната обстановка, ограничаваща безпроблемното пътешестване, както и възпрепятстваща логистиката по целия свят, мениджмънтът на френската звезда и уредниците от BLUEPLAN взеха в съгласие решение да насрочат нова дата за концерта. Гостуването на Мирей Матийо у нас е планувано за 09.12.2020, когато се чака пикът на вирусната пандемия да е отминал, и е съобразено с цялостното изместване на интернационалното турне на певицата, чийто гений е високо скъп на няколко континента.
Актуалната конюнктура в страната и по света съставлява действителна опасност за всички, работещи в областта на събитийната промишленост, обслужваща културни, развлекателни и спортни мероприятия, включително фестивали, концерти, изложби и доста други. Със същата тежест тя визира всички звена, работещи по реализацията на въпросните събития, и обвързани в договорни връзки на интернационално равнище. Тепърва ще се работи за  синхронизиране и преразглеждане на опциите за споразумяване на финансовите връзки сред реализатори и подизпълнители - актьори, уредници или промоутъри, сътрудници, местни подизпълнители, туроператори, наемодатели на зали, платформи за билети, както и техните клиенти, закупили авансово билети.
С оглед на обстоятелството, че новата дата на концерта е наложена от изключителни условия, неподлежащи на надзор от страна на уредника, актьора или други виновни страни, както и идните непредвидени спомагателни разноски, свързани с изместването и реорганизацията на събитието, очаквайте спомагателна информация за вариантите за връщане на пари от билети, при положение на неспособност за наличие на оповестената дата в края на годината. Билетите за концерта на Мирей Матийо в зала 1 на НДК, закупени досега, важат без нужда от презаверяване за новата планувана дата - 09.12.2020.
 За повече информация следете Facebook страницата на събитието, както и новините на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР