Дългоочакваното излизане на филма на Тери Гилиъм Човекът, който уби

...
Дългоочакваното излизане на филма на Тери Гилиъм Човекът, който уби
Коментари Харесай

Излизането на филма „Човекът, който уби Дон Кихот” по екраните е под въпрос

Дългоочакваното излизане на кино лентата на Тери Гилиъм " Човекът, който умъртви Дон Кихот " по екраните е сложено под подозрение, заяви Контактмюзик.
 
Седемдесет и седем годишният сценарист и режисьор най-сетне сподели кино лентата си в границите на кинофестивала в Кан предишния месец след няколкогодишни правосъдни разправии, само че почналата нова правосъдна борба може да значи, че " Човекът, който умъртви Дон Кихот " в действителност в никакъв случай няма да се появи по екраните.

 
Парижки съд постанови, че правата над кино лентата се имат от продуцента Пауло Бранко, а не от Гилиъм. Следователно в този момент Бранко би трябвало да реши дали филмът да излезе по екраните.
 
Преди началото на кинофестивала в Кан той разясни, че показал здравомислие, предоставяйки на уредниците " изключителното право " да покажат " Човекът, кой умъртви Дон Кихот " с присъединяване на Адам Драйвър. Бранко въпреки всичко настоя, че решението няма нищо общо с други проблеми, свързани с появяването на кино лентата по екраните. " То не е в прорез с други решения, които към този момент бяха взети и ни дават правата над кино лентата ", означи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР