Дългоочакваното дело срещу Димитър Желязков-Митьо Очите беше отложено, след като

...
Дългоочакваното дело срещу Димитър Желязков-Митьо Очите беше отложено, след като
Коментари Харесай

Делото срещу Митьо Очите не тръгна

Дългоочакваното дело против Димитър Желязков-Митьо Очите беше отсрочено, откакто  днес, 20 януари, казусът трябваше да тръгне всъщност в съда.
Желязков отиде на съд по обвиняване за проведена незаконна група, която управлява персонално. Actualno.com напомня, че той, дружно с още 12 души са упрекнати за управление на проведена незаконна група за изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати. Групата работила от януари 2013 година до 2 август 2018 година на територията на Бургас, Ямбол, Несебър и Слънчев бряг. Останалите подсъдими по делото са дъщерята на Желязков - Станислава Желязкова (дъщерята на Желязков), Карен Ованнисян, Йордан Въчев, Иван Найденов, Иван Пишиев, Калоян Колев, Радослав Николов, Венцислав Христов, Андрей Андреев, Пейко Янков, Пламен Петков и Юмер Мехмед. Последният беше разгласен за общодържавно търсене от съда на 21 май.
Сериозни разминавания в обвинителния акт на Специализираната прокуратура против Димитър Желязков-Митьо Очите доведоха до такава степен съдът да го върне назад през юли 2019 година.
" Намериха човек, който е лъжесвидетел, непосредствено лъже. А този същият септември месец е арестуван за началник на проведена незаконна група, намерили са растения в него, в групата му, пари, опиати. Той споделя, че е непрекъснато с татко ми. Притеснявам се, че той не е добре здравословно. Че не го пускат, даже и на доктор. Нали приказваме за една човечност - да отидат, да го прегледат ”, показа Станислава преди време пред bTV.
След стрелбата против Очите в Слънчев бряг през 2016 година Станислава и мъжът до нея - Велислав, бяха разпитани от полицията. Тя твърди, че не познава подсъдимите. " Виждали сме ги в комплекса, само че изрично нямаме нищо общо. Предполагам, че те му направиха засада, до момента в който той отива да вечеря. Това са моите догатки. Той не помни доста. Помни, че отишъл на вечеря, оттова доста неща му се губят. Аз имах таксиметрова компания, сега не се занимавам, тъй като имам бебе на 6 месеца и преди да родя, продадох компанията си. Сега съм по майчинство и си виждам бебето ”, съобщи още Станислава.
Какви скандални връзки на Очите с началник на Министерство на вътрешните работи излязоха преди време - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР