Дългоочакваният трети сезон на сериалът, посветен на английското кралско семейство,

...
Дългоочакваният трети сезон на сериалът, посветен на английското кралско семейство,
Коментари Харесай

Кралското семейство се изправя пред предизвикателства

Дългоочакваният трети сезон на сериалът, отдаден на британското кралско семейство, ще стартира през ноември. Той е любопитен най-много с това, че кралица Елизабет II към този момент се извършва от Оливия Колмън ( " Фаворитката ", " Броудчърч " ) вместо от Клеър Фой от първите два сезона. Както и то обстоятелството, че сезонът покрива тежък интервал за британския двор.

A new era begins. Olivia Colman, Tobias Menzies, and Josh O'Connor star in The Crown Season 3. 17th November. pic.twitter.com/5sRApxrN9Z
— The Crown (@TheCrownNetflix) 15 October 2019
Другата промяна е за ролята на принц Филип - Мат Смит е заменен от Тобиас Мензис , който познаваме от Game of Thrones и " Друговремец ". Всъщност двамата с Колмън са играли дружно в различен обичан наш сериал - " Нощният управител " по Джон Льо Каре.

Но да се върнем на " Короната " - действието се простира през 70-те години на 20 век, Студената война е в разгара си, а вярата в монархическата власт - леко разтърсена. На този декор не липсват и разтърсванията в Бъкингам - бракът на сестрата на кралица принцеса Маргарет ( Хелена Бонъм Картър ) се разпада, а синът й принц Чарлз стартира бурна връзка с Камила Шанд. В функциите са Джош О`Конър и Емералд Фенъл.

Ема Корин като принцеса Даяна обаче ще забележим чак в четвърти сезон, който се снима сега.

Премиерата на трети сезон на " Короната " на 17 ноември по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР