Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от

...
Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от
Коментари Харесай

Събирането на звездите от "Приятели" се очаква да бъде заснето през август

Дългоочакваният специфичен епизод, отбелязващ събирането на шестимата истински артисти от хитовия ефирен сериал " Приятели ", се чака да бъде сниман през август, заяви " Контактмюзик ".
Заради ковид отсрочват дълго чакания специфичен епизод на “Приятели ” Събирането на актьорите от паметния сериал ще би трябвало да изчака до ограничението на заболяването
Снимките за специфичното предаване трябваше да стартират в края на март на истинската звукова сцена в Бърбанк, Калифорния. Производството на филми и телевизионни продукции обаче беше спряно за безкрайно време поради коронавирусната пандемия.

Миналия месец Робърт Грийнблат, президент на " Уорнър мидиа ентъртейнмънт " съобщи, че съгласно него си коства да се изчака със фотосите, с цел да може дълго чаканото събиране да бъде снимано по обичаен метод пред аудитория онлайн, както и че се надява това да се случи до края на лятото.
Заради COVID-19 изолацията: Лиса Кудроу и брачният партньор й разграничени на годишнината от сватбата им Пандемията попречи на звездата от сериала "Приятели " и Мишел Стърн да посрещнат дружно 25-ата годишнина от сватбата си
Сега една от създателките на шоуто, Марта Кауфман, споделя за The Wrap: " Надяваме се, че ще можем да снимаме през август - в средата или в края му, в случай че всичко е наред и няма ранна втора вълна от ковид ".

Комедийният сериал " Приятели " се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 година Общият брой на сниманите епизоди е 236. Поредица е отличена с голям брой награди, измежду които шест " Еми " и " Златен глобус ".
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР