Дългоочакваният Сезон 6 на хитовата гангстерска сага “Peaky Blinders” е

...
Дългоочакваният Сезон 6 на хитовата гангстерска сага “Peaky Blinders” е
Коментари Харесай

Бръсначите посрещат в нов бар Сезон 6 на Peaky Blinders - slava.bg

Дългоочакваният Сезон 6 на хитовата гангстерска сага “Peaky Blinders” е една от многото продукции, която попадна под ударите на възбраните поради пандемията от ковид. По проект от английската поредност, която се снима главно в Манчестър и Лийдс, към този момент трябваше да са минали към 30 от общо 80 снимачни дни, само че камерата по този начин и не се завъртя.

Това обаче не би трябвало да обезкуражава многочислените почитатели на сериали, тъй като „ по заповед на бръсначите “ незабавно щом ограниченията бъдат анулирани екипът се връща на снимачния сет и се захваща за работа. А той самият към този момент е подготвен и ще зарадва с чисто нов образ на бар Garrison – свърталището на бандата на Шелби и главен терен на сюжета. За да успокои духовете към отлагането на фотосите, режисьорът на пети и идния шести сезон Антъни Бърн даже пусна няколко фрагмента от новия бар.

„ След като всички пъбове затвориха, а вие би трябвало да си стоите у дома и да си миете ръцете, желая да споделя с вас нещо – едно надникване в новия Garrison, като наблягам, че не е осветлен от нашия необикновен кинематограф Матю Плейнфос “, написа той в Инстаграм профила на продукцията. Задната част на помещението, където се събираха и правеха покупко-продажбите си Шелби, е изцяло преобразена, като е напълно в тъмни тоново – самият бар е оцветен в черно и златно. „ Това с двата цвята, които ще се прокрадват през целия Сезон 6 и желаех да ги вплета на всички места, с цел да ги свържа с мястото или героите, които ще го населяват “, изясни режисьорът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР