Дългоочакваният реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа за три

...
Дългоочакваният реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа за три
Коментари Харесай

Официално: Реваншът Руис - Джошуа в Саудитска Арабия на 7 декември

Дългоочакваният реванш сред Анди Руис и Антъни Джошуа за три от международните трофеи в тежка категория в бокса към този момент е реалност. Двубоят ще се организира в Саудитска Арабия на 7 декември.
View this post on Instagram
Neutral grounds - LETS GO - Dec 7th, time to be 2X - 258MGT

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Aug 9, 2019 at 10:09am PDT

С оферти да одобряват дуела бяха още Дубай, Ню Йорк и Кардиф, където Джошуа към този момент организира няколко мача. В началото на месеца обаче Руис разгласи, че реваншът няма да е във Англия.
Сензационен международен първенец! Руис смъкна Джошуа от трона Мексиканецът нанесе първа загуба на британеца
На 1 юни мексиканецът Руис сервира една от най-големите сензации в историята на бокса, откакто нокаутира британеца в седмия рунд и завоюва купите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) на церемония вечер в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. Това беше първа загуба на Джошуа на професионалния кръг.
Магията на шоколада или по какъв начин един шишко стана международен първенец "Боксът избави живота ми ", безапелационен е Анди Руис
След мача щабът на британеца задейства клаузата за реванш, като Руис имаше предпочитание той да се състои в Лос Анджелис или Мексико.

Реваншът сред Руис и Джошуа по всяка възможност ще промени проектите на Кубрат Пулев, който е формален кандидат за пояса на Международната боксова федерация. Българинът чака решението на IBF, само че откакто мексиканецът се съгласи на реванш, би трябвало да оваканти международната си купа. Така по всяка възможност Кобрата ще се изправи против втория в ранглистата - Агит Кабайел. Той е немец от кюрдски генезис и има 19 триумфа в 19 мача на професионалния кръг (13 с нокаут).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР