Дългоочакваният нов филм на режисьора Кристофър Нолан - "Тенет" ще

...
Дългоочакваният нов филм на режисьора Кристофър Нолан - "Тенет" ще
Коментари Харесай

Кристофър Нолан спасява киното с Тенет - slava.bg

Дългоочакваният нов филм на режисьора Кристофър Нолан - "Тенет " ще се опита да избави кино салоните и да вкара хората назад вътре. Лентата с присъединяване на Кент Брана и Майкъл Кейн е появи по киноекраните у нас на 26 август, оповестиха българските разпространители на кино лентата - "Александра Филмс ". „ Тенет “ ще се излъчва в два формата - 2D и IMAX 2D.

Премиерата у нас, както и в редица други европейски страни, в действителност ще изпревари тази в Съединени американски щати. Ситуацията към пандемията в Щатите към момента затруднява всеобщото отваряне на киносалоните, заради което американската премиера на "Тенет " е планувана за 3 септември и то не на всички места, а в избрани американски градове, написа Webcafe.

Освен, че ще можем да гледаме "Тенет " на огромен екран преди американските фенове, преди този момент ще имаме опция да подгреем с различен сполучлив филм на Нолан - "Генезис " (Inception). От "Александра Филмс " оповестиха още, че той ще може да бъде гледан в кината у нас от 12 до 25 август. С това се означават 10 години от излизането на кино лентата на огромен екран.

В шпионския трилър вземат участие звезди като Робърт Патинсън, Майкъл Кейн и Кенет Брана, Елизабет Дебики ( "Вдовици "), Клеменс Пози (поредицата "Хари Потър "), Химеш Пател ( "Вчера си е за през вчерашния ден "). В основната роля е синът на двукратния притежател на "Оскар " Дензъл Уошингтън - някогашният футболист Джон Дейвид Уошингтън, нашумял през 2018-а с BlacKkKlansman на Спайк Лий.

"Тенет " е сниман на 70-милиметрова лента и с IMAX камери. Оператор е Хойте ван Хойтема, работил с Нолан и по предходните му два кино лентата: фантастиката "Интерстелар " (2014) и историческия епос "Дюнкерк " (2017), а последно - миналогодишния "Към звездите " с Брад Пит. Сюжетът се пази в загадка и към този момент се изчерпва в едно изречение: "Таен сътрудник получава задача да предотврати Трета международна война. "

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР