Дългоочакваните акции на ПФК Левски, които досега бяха на името

...
Дългоочакваните акции на ПФК Левски, които досега бяха на името
Коментари Харесай

Акциите на Левски са в София и са джиросани на Наско Сираков

Дългоочакваните акции на ПФК Левски, които до момента бяха на името на Георги Попов, към този момент са в София и са джиросани на името на Наско Сираков, съгласно информация на Дарик радио.
Очаква се в най-скоро време, Наско Сираков да даде конференция, на която да отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук насетне. Предполага се, че ще му отнеме време да се запознае с акциите и тяхната документи. Сираков става собственик на 86.6% от акциите на ПФК Левски.
Васил Божков към този момент удостовери, че ги е джиросал на новия притежател на Левски, само че без да посочва името му. Според мненията в обществените мрежи, " Синя България " искаше това да бъде Наско Сираков, изключително след легендата приключи на върха в анкетата, оповестена във Фейсбук профила на предприемача.
Преди това акциите на Левски бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, само че министър-председателят на България отхвърли да ги одобри, а след това те бяха първо в касата на клуба, а по-късно върнати в Дубай. Очаквано дяловете бяха джиросани на Наско Сираков, който към този момент изяви подготвеност да ги одобри. Легендата на „ сините “ разгласи, че откакто те станат негови публично, ще даде конференция, на която ще разгласи концепциите за превъзмогване на рецесията и възобновление на клуба. По всяка възможност, той ще изчака семейството на Лудогорец и гостуването на Локомотив Пловдив за Купата на България идния вторник, след което ще приказва за медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР