Дългоочакваната премиера на е вече факт. Това е петият и

...
Дългоочакваната премиера на е вече факт. Това е петият и
Коментари Харесай

Прощаване с шестия Джеймс Бонд

Дългоочакваната премиера на е към този момент факт. Това е петият и финален филм на чаровния Даниел Крейг в ролята на 007, може би най-чаровният от всичките шест реализатори на запазената марка " Джеймс Бонд ".
Заради пандемията КОВИД и поради някои препратки от сюжета на кино лентата, премиерата беше отсрочена с повече от година. Тя се състоя единствено три дни преди днешния старт по екраните в България, само че беше " кралска ", откакто на международното първо лъчение в Лондон участваха две кралски двойки - Принц Чарлс и Камила и Принц Уилям и Кейт.
В 25-ата лента за Агент 007, той към този момент е напуснал дейната работа в МИ 6 и се любува на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва временен, когато е посетен от остарелия си другар Феликс Лайтър от Централно разузнавателно управление на САЩ, който търси помощта му да открие и избави похитен академик. Тази задача обаче се оказва надалеч по-коварна и Бонд потегля по следите на мистериозния Луцифер (какво име единствено?!) Сафин. Въоръжен с рискова нова технология, която може да аргументи гибелта на милиони хора, Сафин търси възмездие и жадува за Мадлен Суон (Леа Сейду). Французойката беше " Момиче на Бонд " и в 24-ия филм " Спектър " (2015 г.). Шармантната Леа (Мадлен) е първата жена, която Бонд си е разрешил да обича същински след гибелта на Веспър Линд и която крие не по-малко рискови секрети.
В ролята на злодея Сафин се превъплащава носителят на „ Оскар “ Рами Малек ( " Бохемска рапсодия ", 2018 г.), само че това не са единствените супер звезди във кино лентата. Достатъчно е да споменем още носителят на 2 награди " Оскар " Кристоф Валц (като експерт-психопат) и номинираният за " Оскар " Ралф Файнс (в ролята на шефа на разузнаването М). Действието се развива в Куба и се трансферира на противоречив остров в Японско море. Интригата във кино лентата се ускорява и от новата 007 (в ролята британката Лашана Линч), която ускори спекулациите, че идващият Бонд ще е жена, освен това тъмнокожа и изключителна хубавица.
Феновете на 007 са привикнали да чакат през 50-годишната история на митичния офицер от МИ 6 всевъзможни изненади, само че Даниел Крейг приключва славното си присъединяване в сериите със " Смъртта може да изчака " в поредицата, почнала за него с римейка " Казино Роял ".
Неслучайно най-много на неговата каризма всички филми с негово присъединяване са шедьоври, а " Смъртта може да изчака " обира суперлативите на кинокритиката.

Трейлърът на кино лентата може да видите тук
https://www.vbox7.com/play:e8cb3efdbc
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР