Дългоочакваната изява на Криско в Шоуто на Слави в петък

...
Дългоочакваната изява на Криско в Шоуто на Слави в петък
Коментари Харесай

Катастрофа! Криско Се Провали Като Водещ

Дългоочакваната изява на Криско в „ Шоуто на Слави ” в петък вечер разочарова фенове със досада, изненадващо вцепенен рапър и постоянно заяждащ се водещ-образ, от който Трифонов незабавно би трябвало да излезе.

Въпреки упованията на феновете Талев да внесе комизъм, да притегли младите фенове и да трансформира петъчното предаване в същинско шоу, това не се случи. Той седеше като възпитаник на извънредно демодиран фотьойл, заменил фамозното канапе за посетители и сричаше въпроси на фенове, които счупиха тъпомера като какво с изключение на главата си бръсне Слави и може 10-годишен да покаже по какъв начин танцува на песента „ Гледай по какъв начин се прави ”.

Фантазията на сценаристите да привлекат фенове се изчерпи с концепцията 172 сантиметровият Криско да застане до 198 сантиметровия Слави, с цел да се види разлика в растежа, все едно са пред донаборна комисия. Слави, който от години играе отегчен и жлъчен, само че по едно и също време с това стоманен водещ дотолкоз е изчерпал облика, че всеки диалог с какъвто и да е посетител наподобява идентичен и даже присъединяване на Криско не можа го пречупи.

Младият музикант пък се бе стегнал поради огромната отговорност и не можа да покаже харизмата си, която го направи звезда  в България. Единственият ярък лъч бе гостуването на македонския рапър Сладкаристика, който съумя да разсмее публиката със заекването си и смешките за брачната половинка си еврейка, написа HotNews.

КРИСКО ТРЪГНА КАТО ЦИГАНСКИ БАРОН

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР