Дългоочакван комплекс от две внушителни сгради изникна непосредствено до западната

...
Дългоочакван комплекс от две внушителни сгради изникна непосредствено до западната
Коментари Харесай

The Ring Tower - офис сграда от ново измерение

Дългоочакван комплекс от две внушителни здания изникна директно до западната страна на Бизнес Парк Младост на повърхност от 9 декара. „ Малката постройка “ от комплекса, ситуирана на повърхност от 5050 м2, която е изцяло подготвена, е най-новият ултрамодерен клуб от веригата Pulse FitnessSpa . Само на 30 метра от нея към този момент се извисява The Ring Tower - елегантна мултифункционална бизнес постройка с РЗП 14704м2 с 16 етажа офиси КЛАС А . Строителните работи вървят с интензивни темпове, като постройката настоящо се построява над кота 30.60 и следва стегнат линеен график. До края на календарната година ще е приключен грубият градеж, като паралелно ще са стартирали довършителните работи. Обявеният пусков период е третата четвърт на 2020 година .
В The Ring Tower са планувани още грациозен ресторант с хелти-ориентирана кухня, кафетерия, банков салон, магазини и двуетажен под земята паркинг с потенциал 120 паркоместа за коли и колела.
Инвеститорската компания FLOR ROLF носи отзив за сигурност и надеждност , защото за последните 15 години има зад тила си осъществени над 20 обекта, с обща застроена повърхност 200 000 кв.м - както в столицата, по този начин и във ваканционни курорти.
“Когато офисът ви се намира във внушителна, сигурна и респектираща с типа си постройка, вие неизбежно си гарантирате вярното първо усещане, a от време на време то се оказва решаващо за покупко-продажби и партньорства. В днешните сложни времена, е извънредно значимо, когато наемаш експерти, да им подсигуриш оптимално висок клас работни условия , с цел да бъдеш спокоен, че ще им е удобно и ще съжителствате дружно дълго ” – разяснява Паскал Дойчев, притежател на инвеститорския холдинг, във връзка най-новия си план.
Той показа още, че The Ring Tower е естествено продължение на дългогодишния опит на фирмите му в построяването и менажирането на бизнес и апартхотел здания, морски, планински и спа хотели, логистични бази и несъмнено най-успешната у нас верига фитнес клубове Pulse Fitness&Spa, която също е негово дело както като инвестиция, по този начин и като строителство и мениджмънт.
Локацията.
The Ring Tower е разположена на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена непосредственост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за малко време по права линия води до летище София. Локацията също по този начин допуска елементарно напредване до центъра и до изходите на града.
В региона има разнообразни типове градски превоз, в това число спирка на метро на метри от постройката, а в непосредствена непосредственост са разположени всички най-големи в града вериги хипермаркети и „ биг бокс “ решения. Само на 2 минути разстояние са София Ринг Мол, Икеа и голям брой заведения за хранене.
Районът е един от най-бързо разрастващите се в София , както във връзка с бизнес, по този начин и в посока създаване на големи жилищни комплекси с няколко стотин къщи с всички улеснения на разстояние единствено няколко минути от The Ring Tower.
Класа. Стил. Престиж.
Внушителната 16 етажна постройка впечатлява със своята съвършено премерена композиция от строга класическа архитектура и съвременни детайли, ненатрапчиви и естетически издържани до най-финия подробност.
Екстериорът на The Ring Tower може да се опише в две думи - “ Строга хубост ”. Специфичната архитектура на постройката носи отпратка към едни от най-емблематичните здания на бизнес мегаполиси като Ню Йорк, Токио и Дубай. Енергийноефективна защитна фасада със селективни стъкла, дело на арх. Арнаудов от проектантска компания Integra, дава чувство за стабилност, която идва от вентилируемата обшивка с луксознa италианска мраморна керамика Laminam , световноизвестна със своите плочи с оптимално огромен растер. Фасадата е проектирана със серията алуминиеви фасадни систем Reynaers, които са с допустимо най-хубавите индикатори за топлоизолация. Тяхното покритие разрешава на слънчевата сила да влезе в постройката, а когато минава през стъклопакета, доста понижава загубата на сила.
Интериорът на постройката, дело на PRO DESIGN INTERIORS, е решен в съвременен жанр, с най-голям клас настилки и първокласни орнаменти. Предвидено е елегантно предверие с рецепция в златно и оникс, 5 първокласни високоскоростни асансьора (с потенциал 13 индивида всеки), и сутерен с елегантно усвоено пространство, в което са разположени административни, търговски и развлекателни обекти.
Обичайните условия за величина на плочата и височина на таваните са спазени, а обратно на всеобщото строителство в столицата архитектите са се погрижили за обезпечаването на абсолютния най-много на светла повърхност посредством големи стъклени панели, които опасват цялата постройка.
“При планирането нa постройката събирахме хрумвания и реализации от най-известните сгради-кули от сходен вид по света. Всеки офис е планиран по този начин, че да дава чувство за оптимален шир и независимост, което витае в цялата постройка, поради внушителни панорамни гледки. Разпределенията и дизайните на офис площите са проектирани с концепция по едно и също време да са практични и да обезпечават оптимален комфорт ” - изясни Дойчев.
Работа на върха.
“Работата в актуален мини-небостъргач е освен въпрос на класа, само че и на мироглед. Да прекарваш деня си с необхватен шир пред погледа е чувство, което малко на брой щастливци могат да си разрешат в гъсто обитаем, презастроен и динамичен град като София. ” – разяснява Катя Лазова, основен проектант на PRO DESIGN INTERIORS.
На всеки етаж Тhe Ring Tower са ситуирани open space офис площи от най-голям клас, част от които към този момент са отдадени чартърен с дълготрайни контракти. Всеки етаж е плануван с алтернатива делене на пространството и алтернатива първокласни довършителни осъществявания до ключ, с голям брой разновидности за трансформации и преустройства заради добре замислените вариации на функционали разпределения.
Всички офиси ще бъдат построени със двоен под , окачени тавани, вградено LED офисно осветяване 500 Lux, заложена апаратура, изцяло структурно окабеляване 7-ма категория, осъществено в подови кутии, usp окабеляване, аварийно зареждане с дизел генератор и чилър система с освежаване на въздуха. Разположението им допуска съвършената офис светлина, заради естествената осветеност на пространствата.
The Ring Tower разполага със новаторска система за ръководство, надзор на достъпа, фибро-оптична мрежа, най-голям клас шумо- и топло изолираност. Всеки етаж е със независима климатизационна система , с цел да бъде съгласуван с потребностите и желанията на всеки наемател.
Грижа за индивида. Грижа за природата .
Съвременните технологии към този момент разрешават потреблението на правилата на природосъобразно планиране. При планирането на The Ring Tower са заложени енергоспестяващи материали и решения, които освен минимизират потреблението, само че и покачват енергийната успеваемост .
Отоплението е решено чрез климатици и електрически конвектори, а инсталациите са с опция за надграждане със смарт системи за ръководство на всички технологии.

В плана е включено и озеленяване както вътре в постройката, по този начин и във всички пространства към нея с ве
Една от най-атрактивните притегателни черти на мултифункционалния комплекс е съществуването на личен голям утра съвременен фитнесспа комплекс от веригата Pulse Fitness&Spa , чиято постройка към този момент е изцяло приключена и обзаведена и следва да бъде публично открита през м.октомври 2019.чнозелени растения, с цел да внесе прохлада в заобикалящата градска среда.
Не са за занемаряване екстрите като жива защита, денонощна рецепция , обезпечените голям брой лични охраняеми паркоместа и съседството с най-големия в София Бизнес Парк. Компанията вложител интензивно работи в посока развиване на целия комплекс в елементи, с цел да обогати настоящия план с оптимално доста зони и услуги за удобството на работещите в нея.
И въпреки всичко, най-голямата екстра на The Ring Tower си остава нейният отзив за неприкосновено успокоение . Няма по-приятно чувство от това да работиш покрай облаците, като пред погледа ти се разлива панорамна панорама към града и планината. Извисени над градската лудница, ще усещате успокоение при всеки изгрев и залез, който се отразява в големите френски прозорци на кабинета ви.
Целеви клиенти на The Ring Tower са огромните мултинационални компании в областта на ИТ услугите, фармацевтиката, мобилни оператори и медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР