Дългогодишният водещ на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален

...
Дългогодишният водещ на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален
Коментари Харесай

След повече от 13 г. на ТВ екран, Емил Чолаков каза "Довиждане" на зрителите

Дългогодишният водещ на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален път. След повече от 13 години сполучлива кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето и началник на екипа, Емо се насочва към сфера отвън медиите, само че близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията. " Винаги съм обичал работата си в bTV, тъй като през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя наслаждение и ми дава огромна независимост. Имах шанса да представям времето по този начин, както желаех да го чуя самият аз - допустимо най-приятелски и положително. Но пристигна моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една специалност, към която от дълго време имам полза, и да бъда потребен по различен метод ", сподели усмихнатият синоптик във връзка смяната.

Завършил " Метеорология и геофизика " в Софийския университет Емил Чолаков се причислява към bTV при започване на 2006 година По-късно, с изключение на водещ, става и началник екип " Прогноза за времето " в медията.

Емил Чолаков постоянно е бил е измежду най-ценените и уважавани сътрудници в екип, само че макар че ще липсва както на нас, по този начин и за феновете, го поддържаме изцяло в желанието му да сбъдне още една своя професионална фантазия, обвързвана с метеорологията. Емо ще остане наш мечтан посетител и другар, като постоянно ще бъде ентусиазъм и добър образец за екипа на " Прогнозата за времето ", разяснява Венелин Петков, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР