Дългогодишният водещ и любимец на зрителите на bTV Емил Чолаков

...
Дългогодишният водещ и любимец на зрителите на bTV Емил Чолаков
Коментари Харесай

Емо Чолаков напусна бТВ след грозен скандал със сексапилната Натали

Дългогодишният водещ и любим на феновете на bTV Емил Чолаков изненадващо напуща малкия екран. След 13 години сполучлива кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето колоритният синоптик решил, че е време за ново начало. Според източник на " Уикенд ", повода за оставката му е прекомерно ниската заплата, която получава.

Чолаков получавал чисто към 2200 лв. на месец. Когато почнал в медията преди години, се разписвал против 1400. Сега обаче тези пари въобще не му стигали. Емо няколко пъти приказвал с шефовете да му качат възнаграждението, само че откакто получил безапелационен отвод, решил да смени сектора. 

" За мен това е специалност, а не занимание. Не съм хубавица с богат ухажор, която се изявява на екран и чете прогнозата апропо, с цел да си гали суетата. С моя труд устоявам семейство ", отсича Емо, намеквайки, че специалността в последните години се изпълни с хубавелки с богати спонсори, за които не е значимо какъв брой пари получават. 

Неотдавна Емил Чолаков получил примамлива оферта в частна компания против съвсем двойно по-голяма заплата - 3500 лв.. За решението му надвил фактът, че от години изплаща непостижим ипотечен заем, който стопявал финансите му всеки месец.  След съобщаването за изненадващата смяна феновете побързаха да изразят разочарованието си, че занимателният Емо повече няма да ги развеселява с шегите си. Синоптикът бе единственият, който съобщаваше по ексцентричен метод прогнозата. 

Според някои от кухнята на малкия екран друга причина за напускането на Емо била неговата колежка Натали Трифонова. Русото прелъщение се появи в медията по заменяне, откакто Станислава Цалова родите второто си дете и излезе по майчинство. Младата русокоска обаче прогони в края на предходната година и досегашната си шефка Христина Балинска. Най-възрастната синоптичка в екипа си тръгнала, откакто й съобщили, че рейтингът на Натали е доста по-висок от нейния. 

Напук на упованията, че Емо харесва красивата русокоска, сред тях тлеела тиха война. Синоптикът почнал да усеща, че Натали го измества. Освен това тя била недолюбвана от него поради говорните си недостатъци. Чолаков, който е прочут със свежото си възприятие за комизъм, постоянно бил основател на непрестанни смешки по отношение на говора й. Един ден шегите му стигнали до ушите на управлението и Емо бил охулен и осъден. През последните месеци пред Чолаков стояла алтернативата дали да не смени попрището си и специалността. Разправията с Натали се оказала идеалният мотив да каже " довиждане " на bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР