Дългогодишният водещ и любимец на зрителите на бТВ Емил Чолаков

...
Дългогодишният водещ и любимец на зрителите на бТВ Емил Чолаков
Коментари Харесай

Стана Ясно Защо Емо Чолаков Си Тръгна От Бтв

Дългогодишният водещ и любим на феновете на бТВ Емил Чолаков изненадващо разгласи, че напуща малкия екран. След 13 години сполучлива кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето колоритният синоптик решил, че е време за ново начало. Според източник на Уикенд повода била прекомерно ниската заплата, която получава.

Чолаков получавал чисто към 2200 лв. на месец. Когато почнал в медията преди години, се разписвал против 1400 лв.. Сега обаче тези пари въобще не му стигали. Емо приказвал няколко пъти с шефовете да му качат възнаграждението, само че откакто получил безапелационен отвод, решил да смени сектора.

“За мен това е специалност, а не занимание. Не съм хубавица с богат ухажор, която се изявява на екран и чете прогнозата апропо, с цел да си гали суетата. С моя труд устоявам семейство”, отсича Емо, намеквайки, че специалността в последните години се изпълни с фубавелки с богати спонсори, за които не е значимо какъв брой пари получават.

Неотдавна Чолаков получил примамлива оферта в частна компания против съвсем двойна заплата – 3500 лв.. За решението му надвил и фактът, че от години изплаща непостижим ипотечен заем, който стопрявал финансите му всеки месец.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР