Дългогодишният спаринг партньор на Антъни Джошуа – Джо Джойс настъпи

...
Дългогодишният спаринг партньор на Антъни Джошуа – Джо Джойс настъпи
Коментари Харесай

Джо Джойс настъпва газта

Дългогодишният спаринг сътрудник на Антъни Джошуа – Джо Джойс настъпи съществено газта за офанзива на качествените трофеи в тежка категория. 198-сантиметровият колос ще се бие в единия от двата съществени мача на огромната галавечер в Лондон. Британецът ще се изправи против най-сериозния противник в досегашната си кариера. Той излиза в 12-рундов конфликт против някогашния кандидат за международната корона Брайънт Дженингс (САЩ).

Джойс (9 победи, 9 с нокаут) наподобява извънредно безапелационен в досегашните си срещи. Неговата кариера се движи от Дейвид Хей, който знае прелестно пътя към върха.

Weighed in and ready to go!
See everyone @TheO2 tomorrow night for #HeavyDuty #THEJUGGERNAUT pic.twitter.com/xntkwM0yow
— Joe Joyce (@JoeJoyceBoxing) July 12, 2019
33-годишната някогашна звезда на британския народен тим дебютира след олимпиадата в Рио. За по-малко от две години той съумя да опустоши много съществени съперници. Британецът нокаутира много бързо Линрой Томас, Ивица Бачурин, Бърмейн Стивърн и Александър Устинов. Той завоюва пояса на Британската общественост и още няколко пояса.

34-годишният Дженингс е наясно, че това е неговият огромен късмет да се върне към подстъпите за офанзива на короната. В своя финален мач той беше доста близо до победа над непобедения колумбиец Оскар Ривас, само че беше нокаутиран в последния рунд. Преди това американецът беше в серия от пет следващи победи. Сред жертвите му бяха Александър Димитренко и Джои Давейко, за който се говореше, че е пребил Антъни Джошуа на спаринги.

Джойс е доста сериозен любимец на експертите. Той наподобява като брониран танк сред въжетата, само че няма да му бъде елементарно против много преносимия Дженингс, който има цялостни 12 рунда против Владимир Кличко. Именно против американеца беше последната отбрана на международните трофеи от страна на украинската легенда преди да загуби поясите от Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР