Дългогодишният шеф на полицейското управление в Харманли и сегашен общински

...
Дългогодишният шеф на полицейското управление в Харманли и сегашен общински
Коментари Харесай

Бивш полицейски шеф спипан да шофира пил

Дългогодишният началник на полицейското ръководство в Харманли и настоящ общински консултант Васко Сидеров, е бил заловен да кара кола след приложимост на алкохол, оповестиха източници от полицията. Мерцедесът на съветника е бил спрян нощес на бул. „ България ” в града, близо само че клуба на Българска социалистическа партия, където имало тържество, написа Хасковска Марица.

Дрегерът отчел 2.13 промила, гласи информацията в бюлетина на полицията, където случката е разказана дружно с още две сходни по този начин: „ Бързи производства са заведени през денонощието против водачи, нарушили закона. В ръководствата на Димитровград, Харманли и Хасково са били арестувани трима водачи на възраст 60г., 59г. и 19г. Тримата са хванати от автопатрулите да ръководят колите си след приложимост на алкохол. Промилите им надлежно са 1,56; 2,13 и 1,26. ”

Сидеров е общински консултант от Българска социалистическа партия. Той е работил в системата на Министерство на вътрешните работи 17 година, споделиха още източниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР