Дългогодишният шеф на Концертна дирекция Зафир Николов е издъхнал в

...
Дългогодишният шеф на Концертна дирекция Зафир Николов е издъхнал в
Коментари Харесай

Шефът на Концертна дирекция на смъртния си одър: Лили Иванова е много, много лош човек!

Дългогодишният началник на Концертна дирекция Зафир Николов е умрял в неделя, разбра HotArena.

Тъжната новина разгласи илюзионистът Боби Шоу. " Напусна ни вечно доайенът на вариететното и музикалното изкуство Зафир Николов. Сбогом, шеф ", написа фокусникът. Николов трябваше да чества 80-ти празник тази година. Той управлява концертния живот у нас от 1986 до 2000 година. Преди да издъхне, Зафир разкри част от тайните на естрадата в изявление за Блиц.

" Лили Иванова може да е доста огромна певица, само че е доста много неприятен човек и доста пъти го е доказвала. В средата на 80-те  нашата дирекция й направи концерт в зала Универсиада. Изпълняваме всичките й прищявки. Правим й особено озвучаване в залата от студиото на радиото. Всичко, което желае. Всичко е супер. Най-доброто за времето си. 

Обаждат ми се обаче и викат, виж в този момент по какъв начин стоят нещата. Тя си е поставила едни такива камери за снимане на филм. Това го няма в контракта. Ние се договаряме за концерт, плащаме й наема за залата, суперхонорара, плащаме билетите на страната и така нататък Платили сме и обезпечили всичко, а тя ще си прави цялостен филм. В контракта не написа, че ще се прави филм, значи ще се включи и уговорка за някакъв дял, присъединяване от наша страна, щом е по този начин. А, вика Лили, шефът на известни филми да заплати! Да, но няма такова нещо в контракта, моето момиче! Ти ще си направиш своето, само че на следващия ден като дойдат всякакви инспекции и ме питат за какво не си упражнил надзор и си ощетил страната, какво ще им кажа, кой ще заплати санкциите тогава. " Ти си нарушител, нарушител... Ти си един нарушител ", съскаше и се задъхваше от завист по телефона Лили. Та това е тя ", споделя Зафир Николов, написа Телеграф

Който не пропуща да опише и за друга прима на естрадата. " Ами синята Богдана Карадочева? Омъжи се за сина на величието Лъчезар Аврамов, само че от кое място й е наследството? От татко й фабриканта? Убиха го в лагера край Ловеч. Майка й остана сама с бебето и се хвана с дребния художник Георги Павлов-Павлето. От там е и наследството й. Може и нещо от буржоазния си татко, дето го убиха, да е наследила, но то е малко, нищожно. ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР