Дългогодишният прокурор от Окръжна прокуратура – Бургас г-жа Тиха Стоянова

...
Дългогодишният прокурор от Окръжна прокуратура – Бургас г-жа Тиха Стоянова
Коментари Харесай

Дългогодишен прокурор от Окръжна прокуратура – Бургас бе награден с отличие

Дългогодишният прокурор от Окръжна прокуратура – Бургас госпожа Тиха Стоянова бе отличена с „ персонален почетен знак втора степен – сребърен “, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Наградата е присъдена от Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет и се дава за безупречно и високо професионално осъществяване на служебните и отговорности.

Припомняме, че прокурор Тиха Стоянова излезе в пенсия през актуалната година, откакто бе неизменима част от Окръжна прокуратура – Бургас от 01.03.2001 година Кариерата й в Прокуратурата продължи 37 години, като през по-голяма част от професионалния си път тя е осъществявала управителни функционалности.

В интервала от 03.02.1983 година до 03.01.1994 година е била областен прокурор на Районна прокуратура – Малко Търново, а в интервала от 09.09.1998 година до 01.03.2001 година е заемала длъжността „ заместник-административен началник “ на Районна прокуратура – Бургас, след което е назначена на служба „ прокурор “ в Окръжна прокуратура – Бургас.

Почетният знак бе връчен от Административния началник на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев, който пожела здраве на госпожа Тиха Стоянова и добави, че вратите на Окръжна прокуратура – Бургас ще бъдат постоянно отворени за нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР