Дългогодишният приятел на Алекс Раева, небезизвестният диджей Дончо, не е

...
Дългогодишният приятел на Алекс Раева, небезизвестният диджей Дончо, не е
Коментари Харесай

Бившият мъж на Алекс Раева залюби балерина

Дългогодишният другар на Алекс Раева, небезизвестният диджей Дончо, не е потопен в мирова тъга от обстоятелството, че наскоро някогашната му другарка стана майка.

Напротив. Докато Алекс прави първи стъпки в майчинството и сменя памперси, той се радва на нова обич и не стопира обществено да показва възприятията си към актуалната жена в живота си.

От година Дончо е неразлъчен с танцьорката от балет „ Нова “ Тамара Кривлева. Макар да не е известно в обществените среди, в музикалните името на Тама е извънредно известно, а тя е измежду стожерите на балет „ Нова “, писа „ Галерия “.

Именно музиката и клубната сцена събират Тамара и диджей Дончо предходната година. Пред познати той се хвалел, че е безумно влюбен и твърдял, че най-сетне е намерил дамата на живота си. За общо дете с хубавицата обаче още не са говорили, а самата тя има наследник от предходна връзка.

Момченцето приемало доста добре връзката на майка си, а диджеят се грижел за хлапето като роден татко, защото самият той към момента няма наследници.

Интересен факт е, че Тамара и Алекс Раева се познават и даже са работели дружно. Преди 15 години Кривлева се изявява в балет „ Сатен “ при Слави, и тъкмо по времето, когато Алекс е съществена беквокалистка в „ Ку-ку Бенд “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР