Дългогодишният приятел и гримьор на Меган Маркъл – Даниел Мартин,

...
Дългогодишният приятел и гримьор на Меган Маркъл – Даниел Мартин,
Коментари Харесай

Как да имаш вежди като тези на Меган Маркъл

Дългогодишният другар и гримьор на Меган Маркъл – Даниел Мартин, споделя своята загадка за това по какъв начин реализира типа на веждите ѝ.

В телевизионно изявление за ITV той показва какво е значимо да правиш и какво да избягваш , с цел да поддържаш своите в съвършена форма, а ние предаваме думите му в галерията.

Виж препоръките тук >>>

Сватбеният грим на Меган също е дело на Даниел Мартин , а концепцията му е била да сътвори тип, който е „ неостаряващ, като че ли без старания и изискан “, тъй като херцогинята на Съсекс „ желала да наподобява като най-хубавата версия на себе си “.

 Меган Маркъл Getty

И въпреки Мартин да споделя, че типа на веждите ѝ в деня на сватбата не е въодушевен от съответна персона, се оказва, че при грижата за веждите на Меган преди е търсено подобие с тези на Одри Хепбърн .

„ Прави, без извивка, която изтънява по посока на слепоочието “, твърди салонът за хубост Nail & Brows, където херцогинята е придала форма на своите. „ Този тип неотложно повдига лицето и основава свежо и младежко лъчение “ , споделят още експертите.

Виж препоръките за поддържане на вежди тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР