Дългогодишният футболист на Локомотив (Пловдив) Ванчо Траянов реши да сложи

...
Дългогодишният футболист на Локомотив (Пловдив) Ванчо Траянов реши да сложи
Коментари Харесай

Ванчо Траянов сложи край на кариерата си

Дългогодишният футболист на Локомотив (Пловдив) Ванчо Траянов реши да постави завършек на своята футболна кариера на 39-годишна възраст. Шампионът с " черно-белите " от 2004-та година записа над 150 мача с екипа на " смърфовете ", като със сърцата си игра завоюва благосклонностите на почитателите през миналите години. Той ще бъде запомнен като състезател и човек, останал постоянно правилен на концепцията Локомотив.

Ванчо Траянов разкри пред формалния уебсайт какви са неговите бъдещи проекти. Той ще продължи да работи като скаут за Локомотив, а с големия си опит във футбола ще оказва помощ и в детско-юношеската школа на тима.

" Беше доста мъчно за мен, само че взех решение да приключа кариерата си на футболист. Благодаря на всеки един началник, треньор, съотборник, почитател и другар за оказаната помощ през спортните ми години.
Това не е край, а началото на ново предизвикателство за мен. Ще работя като скаут за Локомотив, също така ще оказвам помощ и на младите гении в школата на тима, ще им предам от опита си. Спекулации са изказванията, че ще продължа своята футболна кариера - няма да се състезавам повече.

Искам да изкажа големи благодарности на управлението, треньорите, съотборниците и почитателите на отбора. За мен е чест да съм част от " черно-бялото " семейство в последните години. Заедно сме претърпели и положителни, и не толкоз положителни моменти, само че постоянно съм чувствал Локомотив и Пловдив като мой втори дом.

Сега не преставам своето професионално развиване още веднъж във футболните среди. Ще дам всичко от себе си в новото начинание. Радвам се, че ще продължа да работя за Локомотив, признателен съм, че получих опцията още веднъж да съм част от клуба ", съобщи Ванчо Траянов за lokomotivpd.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР