Дългогодишният брак на Белослава е на път да приключи. Певицата

...
Дългогодишният брак на Белослава е на път да приключи. Певицата
Коментари Харесай

Любовна драма: Белослава е пила алкохол в онази вечер заради развод?

Дългогодишният брак на Белослава е на път да завърши. Певицата е омъжена за художника Евгени Йонов, само че съгласно вестник " Уикенд ", двамата към този момент не живеят дружно.

В момента тече процедура за бракоразвод по взаимно единодушие, споделя пред медията непосредствен на звездата.
                             

Да си напомним, че точно на рождения си ден, Белослава отскочи до близкия денонощен магазин и беше спряна от полицейски патрул, където дрегерът регистрира 1,25 промила алкохол. По това време брачният партньор е бил в чужбина. Това изяснява за какво художникът бе сбит пред медиите, които съумяха да се свържат с него за коментар на обстановката.

Белослава страда, че не съумя да резервира брака си. С Евгени и преди са имали сложни моменти, разделяли са се за малко, само че този път не съумяха да се закрепят, написа още " Уикенд ".

Семейството стопанисва бутиков хотел в черноморския курорт Лозенец. Той е доста издирван и резервации за лятото се вършат още при започване на годината. Изграден е върху фамилна земя на изпълнителката. Семейството има и ресторант в центъра на София, както и много парцели в столицата и страната, които не е ясно по какъв начин ще бъдат поделени.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР