Дългогодишните брачни връзки понякога се оказват истинско изпитание както за

...
Дългогодишните брачни връзки понякога се оказват истинско изпитание както за
Коментари Харесай

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Дългогодишните брачни връзки от време на време се оказват същинско тестване както за мъжа, по този начин и за дамата. Има съюзи, в които всичко прави без спънки, само че има и такива връзки, където нещо куца.

В множеството случаи откакто дълго време съпрузите са правили секс единствено един с различен рутината се настанява трайно в интимните им връзки и те стартират да куцат.

Така да вземем за пример преди време 40-годишната Нина показа четири страхотни преимущества от секса в кола, които дружно с мъжа й разкрили много от дълго време .

Сега обаче 46-годишната Ана реши да опише пред jenata.blitz.bg скандалните аргументи, довели я до решението да изневери на брачна половинка си.

„ От 15 години сме женени. Сексът липсва. По-точно, има секс, само че в действителност чувството е просто непоносимо.

В най-хубавия случай не чувствам нищо, в най-лошия - коства ми се, че съм гумена кукла, която някой „ мушка “просто за развлечение.

В същото време не мога да оставя брачна половинка си: имаме три деца, апартамент, лятна къща, две коли, той съдържа цялото семейство и така нататък Но без засищащ секс имам възприятието, че не пребивавам пълноценно. Чувствам се нещастна “, показа читателката на jenata.blitz.bg , която показа историята си на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки .

Тя разясни, че се е оплакала на своята най-хубава другарка за нещастния си полов фамилен живот и получила фрапантен отговор: „ Намери си ухажор “.

„ Отначало се обърках, когато чух съвета на приятелката ми, която също като мен е фамилна от доста години. После обаче си намерения „ Защо не? То ще е единствено секс! Нищо повече! “.

Намирането на ухажор ми беше елементарно. Регистрирах се в известното приложение за запознанства, където показах, че „ диря единствено първокачествен секс “ и даже съм подготвена да платя за това.

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и грубо съжали

Този подробност бе значим, защото несъмнено не наподобявам като 18-годишна кукла и мъчно бих привлякла някой току-тъй.

Само след няколко дни ми писа 25-годишният Милен. Предложи ми услугите си и ме предложения да отида в тях.

Съгласих се! Това, което се случи с него, не бях виждала даже и в порно филмите “, споделя 46-годишната Ана.

Но цялата история за това какво се е случило сред нея и Милен ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР