Дългогодишната вражда между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян приключи.Двамата най-влиятелни

...
Дългогодишната вражда между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян приключи.Двамата най-влиятелни
Коментари Харесай

Слави и Халваджиян заровиха томахавките - slava.bg

Дългогодишната омраза сред Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян завърши.

Двамата най-влиятелни продуценти в телевизионния ефир се сдобриха, заровиха томахавката и започнаха нова глава от дружбата си. Това стана в понеделник вечер в шоуто на Трифонов, където на посетители му беше актьорът Димитър Рачков, подвизаващ се от дълги години в екипа на Халваджиян. Двамата започнаха диалога с смешки и закачки, а на влизане Рачков разцелува и прегърна няколко пъти Дългия.

Изненадващо към гостуването на Рачков се причисли и до неотдавна най-големият зложелател на Слави Магърдич Халваджиян, който се включи с интернет връзка. Дълги години двамата водят правосъдни каузи един против различен в опит за преразпределение на ефира. Враждата продължи и намерено в ефир, като двамата не спираха да се наскърбяват и подиграват един различен в личните си излъчвания.

Днес към този момент Слави и Халваджиян са не запомнили враждата и са на нов стадий в връзките си. За пръв път от 15 години двамата продуценти се виждат. Дългия даже разгласи, че приключва всички каузи към "Господари на ефира ", а по този мотив Халваджиян го предложения на кафе. В края на диалога дългокосият продуцент сподели: "Звездите идват и си отиват, легендите остават ", а Слави го назова "приятелю ".

Рачков не пропусна да се пошегува със Слави и някогашните му чиновници Зуека и Алекс Раева, а от своя страна Дългия го захапа с въпроса "Как е Мария Игнатова? ". Тогава актьорът стана сериозен и разкри, че не я е виждал от съвсем 1 година.

Преди стопяването на ледовете с най-големия си зложелател Слави се пошегува с директния си съперник Николаос Цитиридис, който в това време дебютира в народен ефир с новото вечерно предаване по Би Ти Ви.

Само по себе си новото шоу е събитие за родните ширини, защото стартира в часови пояс, над който дълги години власт имаше Трифонов. Гръцките корени на Николаос незабавно разпалиха фенове, които са срещу византиец да завладява родния ефир. Сравненията с Трифонов също не бяха подминати. Първи посетител на стенд-ъп комика беше Юлиан Вергов, само че макар сюжета гостуването му мина протяжно и безинтересно. В ролята на ко-водещ в шоуто влезе и моделката Славена Вътова, която продължава да странства в разнообразни излъчвания в опит да откри вярното място за себе си.

Самият Цитиридис разкри, че е подготвен да поеме цялата ненавист на света. Младежът, роден в Гърция, само че отраснал в столичния квартал "Овча купел ", сподели, че не се тормози от неизбежните съпоставения с Трифонов и ги приема с усмивка, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР