Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по bTV Христина Балинска

...
Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по bTV Христина Балинска
Коментари Харесай

Напусналата bTV заради красивата синоптичка вече работи в БНТ

 Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по bTV Христина Балинска към този момент е на работа в БНТ1. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа.

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за овакантяване, откакто й съобщили, че рейтингът й е отчайващо невисок. Гледаемостта на прогнозата, когато на дребния екран се появявало дългокракото прелъщение Натали Трифонова била много по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, с цел да не бъде уволнена. Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заменяне, откакто Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала още веднъж на работа, казусът с многото синоптици в екипа назрял. И по този начин за ветеранката Балинска не останало място. 

Докато бе в Би Ти Ви Христина всяка заран ставала преди 5 часа, с цел да приготви прогнозата за времето, а вечер стоеше до късно в малкия екран. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 година бе обгърната в тайнственост. Заради младите си колежки, 53-годишната русокоска полагаше големи старания, с цел да наподобява по-свежо на екран. Балинска почнала да се облича по-младежки, да поставя повече грижи за външния си тип. Тя изпитвала смут, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкоз харесват феновете на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг. В началото на годината любимецът на феновете изненадващо напусна, с цел да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в малкия екран, причина за напускането на Емо бил спорът му с Балинска. Тя се сърдела, че е квалифициран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел шеф. Христина не одобрявала по-разчупения му метод на водене и шегаджийските му прогнози. 

След всеки негов гаф Балинска му правела остри забележки, въпреки че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се снабдиха със " Златен скункс " от " Господари на ефира " поради механически неточности в градусите в две следващи недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите доближават до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повтаряне на остаряла прогноза на Христина, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР