Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви

...
Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви
Коментари Харесай

Изгониха Христина Балинска от Би Ти Ви заради конфликт с Натали Трифонова! Синоптичката вече работи в БНТ

Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви Христина Балинска към този момент е на работа в БНТ1. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа, научи HotArena.  

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за овакантяване, откакто й съобщили, че рейтингът й е отчайващо невисок. Гледаемостта на прогнозата, когато на дребния екран се появявало дългокракото прелъщение Натали Трифонова била много по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, с цел да не бъде уволнена. Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заменяне, откакто Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала още веднъж на работа, казусът с многото синоптици в екипа назрял. И по този начин за ветеранката Балинска не останало място.

Докато бе в Би Ти Ви Христина всяка заран ставала преди 5 часа, с цел да приготви прогнозата за времето, а вечер стоеше до късно в малкия екран. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 година бе обгърната в тайнственост. Заради младите си колежки, 53-годишната русокоска полагаше големи старания, с цел да наподобява по-свежо на екран. Балинска почнала да се облича по-младежки, да поставя повече грижи за външния си тип. Тя изпитвала смут, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкоз харесват феновете на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг. В началото на годината любимецът на феновете изненадващо напусна, с цел да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в малкия екран, причина за напускането на Емо бил спорът му с Балинска . Тя се сърдела, че е квалифициран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел шеф. Христина не одобрявала по-разчупения му метод на водене и шегаджийските му прогнози.

След всеки негов гаф Балинска му правела остри забалежки, въпреки че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се снабдиха със „ Златен скункс ” от „ Господари на ефира ” поради механически неточности в градусите в две следващи недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите доближават до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повтаряне на остаряла прогноза на Христина, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР